• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

   

   

  A túrák időpontja, útvonala, távja változhat az utazási időpontok változása, időjárási és egyéb körülmények miatt!

  A előre meghirdetett túrák tömegrendezvények, az ezekről készült fényképes beszámolókat, videókat az egyesület szabadon felhasználhatja!

  Eseménynaptár

  Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
  Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
  Hírharang
  2022. Május 26. , Csütörtök
  Találatok : 74

  Kedves Mindenki, akit érint! 

   

  Elkezdődnek a pályázati jelzésfestések, kérjük jelentkezzenek akik szeretnének segíteni ebben a munkában! A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. jelezze akit érdekel a feladat! A következő információ kellene hozzá: (nem dátum szerint) hétközben, hétvégén, esetleg szombat vagy vasárnap érnék rá...                                                                                Előre is köszönjük a felajánlott munkádat! Vezetőség

   

  A Baranya Megyei Természetbarát Szövetség keddi fogadóóráinak időpontja megváltozott! Az új időpont 16.30 - 18.00 óra között!

   

  Egyesületünk az MTSz tagdíjunk befizetésével megerősítette tagságát a szervezetben. Ezáltal lehetőséget tudunk biztosítani a TEKA kártya kedvezményes vásárlására. A kártya bruttó ára 4900 Ft, amit tagjaink kedvezményesen 1500 forintért megvásárolhatnak! A kártya érvényessége a vásárló által meghatározott időponttól számított 13 hónap! A kedvezményekről a következő linken lehet tájékozódni: https://www.termeszetjaro.hu/hu/toptipps/#filter=r-fullyTranslatedLangus-&view=gallery Amennyiben igény lesz rá, jelezzétek felém (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

   

  mecsekerdo

  mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

  Don't have an account yet? Register Now!

  Sign in to your account