1 | 2 | 3 | 4 | 5

Previous ◁ | ▷ Next

    zold csik

    Kedves Látogatónk!

    Üdvözöllek a Dráva Természetbarát Sport Egyesület honlapján.   Természetjáró  csoportként  nálunk ebben a témában  találhatsz  írásokat,  képeket. Tájékozódhatsz egyesületünkről rendezvényeinkről, kulcsos turistaházunkról.  Köszönjük, hogy támogattad egyesületünket adód  1 % -val!

    Jó böngészést!

    Jancsi Attila, Dráva T.S.E. Elnöke, de a Barátaimnak, ismerőseimnek csak atiKA!

    zold csik

    Kulcsosházi munkák

    Az év nagy részében végzett munkák a fűnyírás és a takarítás a csoportok előtt-után. Ezt a munkát egyesületünk pártoló tagja Rigó Zoltánné és férje Rigó Zoltán végzi.

     

    A kulcsosházban végzett munkákat márciusban kezdtük. Először a tél utáni víz ellenőrzést hajtottuk végre (fűtés hiányában nem fagytak e el a vezetékek) és mindjárt a fürdőben lévő csapokat is lecseréltük. (Jancsi Attila, Soós Zoltán).

    Ezután következett a ház udvar felöli részének vakolása. Ezt egy speciális víz kipárologtató vakolattal készítettük. A munkákban részt vettek: Jancsi Attila, Soós Zoltán, Romvári Tibor, Kulcsár Gábor valamint a személyszállításba besegített Gida Tibor.

    A vakolás után jött a tavaszi nagytakarítás. A ház teljes belső része ki lett takarítva. Valamint a vakolás után az ajtó, ablakok tisztítása és az anyagok raktározása is megtörtént. Fel lett téve a Manya által vart és a festéshez illő sötétítő függöny az étkezőben. A munkákat végezték: Braun Andrea, Gáspárné Juhász Ibolya, Jancsi Attila, Kulcsár Gábor, Kulcsár Gáborné.

    Vakolt fal mellett, az ajtótól D-i irányba a betonozás alapjának készítése. É-i falrész beton alapjának kiásása, maradék vakolatának leverése. Bútorszállítás, bojlerszerelés. A munkákat végezték: Jancsi Attila, Kulcsár Gábor, Soós Zoltán, Romvári Tibor.

    A beton járda elkészítése. A munkákat végezték: Jancsi Attila, Jancsi Ibolya, Soós Zoltán.

    Szeptemberben befejeztük a vakolást (északi oldalt is) a dísztégla sorig. Elkészült az udvari falrészen a fugázás. Az É-i falrész előtt a terep elő lett készítve a betonozáshoz. Elkezdődött társalgó falának díszítése. A munkákat végezték: Gida Tibor, Jancsi Attila, Király Zsuzsanna, Nagy Csaba, Nyújtó Teréz, Romvári Tibor. A személyszállításba besegített Vass Tibor.

    Októberben a kerítés kapu melletti, megmaradt beton elemei ki lettek javítva, falazata egy beton „sapkát” kapott és le lett meszelve. A társalgó falára díszítésként felkerült egy festett muskátlis ablak és hozzá eredeti zsaluk. A munkákat végezték: Gida Tibor, Jancsi Attila, Jancsi Ibolya, Király Zsuzsanna, Nyújtó Teréz, Soós Zoltán.

    Pártoló tagi felajánlásból a kulcsosházba: étkészlet, pokrócok és egy talicska. A felajánló Németh Katalin.

    Decemberben megtörtént a ház víztelenítése (Jancsi Attila, Soós Zoltán), a sérült bejárati ajtó zárjának javítása, ház ellenőrzése (Jancsi Attila, Kulcsár Gábor, Romvári Tibor, Vass Tibor).

    mecsekerdo

    mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

    Don't have an account yet? Register Now!

    Sign in to your account