• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

  Kulcsosházunk

   

  A kulcsosház jelenleg nem üzemel!

  Örülünk, hogy a szálláshelyek közül minket választottak!

   

  Kérjük, a házirendet olvassák át és a benne foglaltakat tartsák be!

   

  Általános ismertető és rendelkezések:

  A kulcsos turistaház a Kisszentmártonhoz tartozó Mailáthpusztán helyezkedik el. Kezelője a Dráva Természetbarát Sport Egyesület, mely nonprofit civil szervezetként tartja azt fenn turisták, baráti társaságok és saját tagjaik számára. Egyesületünk folyamatosan újítja fel az épületet, és próbálja egyre lakályosabbá tenni! Kérjük, vigyázzanak a házra és berendezési tárgyaira!

  Vizesblokk kapacitása miatt maximum létszámnak javasoljuk a 15 főt!

  Az árak érvényesek minden év március 15. és október 1. között, fűtés és ágynemű használat nélkül! Csak ezen időpontok és az alábbi díjak alapján bérelhető! 1 éjszaka az érkezés napján 12 órától a következő nap 10 óráig tart! Amennyiben a távozás napján estig szeretnének maradni, megtehetik 500 Ft/fő költségért, de csak akkor, ha nincs bejelentett csoport arra a napra!

  A turistaház a hosszú hétvégés időpontokban csak 2 vagy több éjszakára vehető igénybe! A hosszú hétvégére a minimum ár 10.000 Ft/ház/éj.

  Árak, foglalás és fizetés:

  Személy

  1-2 éjszaka

  3-4 éjszaka

  5 vagy több éjszaka

  minimum ár*

  7.000Ft/ház/éj

  6.500Ft/ház/éj

  6.000Ft/ház/éj

  9 főig

  1.800Ft/fő/éj

  1.700Ft/fő/éj

  1.600Ft/fő/éj

  10 fő felett**

  1.700Ft/fő/éj

  1.600Ft/fő/éj

  1.500Ft/fő/éj

  A hosszú hétvégekre a minimum ár* 10.000 Ft/ház/éj!   Az árakat idegenforgalmi adó nem terheli!

  *minimum ár: akkor érvényes, ha a személyekre fizetendő összeg nem érné el ezt az árat!

  **MTSz tagkártyával, érvényes matricával rendelkezőknek a fenti árakból további 100Ft/fő/éj kedvezmény!

   

  Foglalási szándékukat a szállásdíj előlegével (50%) vagy a teljes összeg befizetésével erősíthetik meg, addig csak érdeklődésként kezeljük megkeresésünket!

  A szállásdíj teljes összegének a szállás elfoglalása előtt 15 nappal be kell érkeznie az egyesület számlájára, vagy készpénzben is kifizethetik megbízottunknak (Pécsi helyszínen, érdeklődni: +36205806078)! Számlaszámunk: 50400113-11009670. Az átutalás közlemény rovatában szerepeltetni kell a megrendelő nevét, a foglalt időszak dátumát és a csoport létszámát.

  Szállás igénylés, foglalás csak írásban, az egyesület elnökénél, Jancsi Attila Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen intézhető!

  A befizetett összeg foglalóként szolgál, azt 10 napos lemondási időn belül nem áll módunkban visszafizetni! Az esetleges visszautalás díja a megrendelőt terheli! A házban csak egy csoport tartózkodhat és az a teljes házat használhatja! Kivételt képezhetnek azok a személyek, csoportok, akik a szállás elfoglalása előtt megegyeznek abban, hogy együtt használják a helyiségeket és a berendezési tárgyakat! Az ilyenkor felmerülő vitás esetekben a szállásadónak semmilyen felelőssége nincs!

  Az épületet távozás előtt takarítsa ki, rakjon rendet, a használatában lévő edényeket mosogassa el! Az épületet és berendezési tárgyait úgy adja vissza, ahogy azt odaérkezésénél Ön is látni szeretné! Amennyiben nem kívánja, ezeket a feladatokat elvégezni kérjük, előre jelezze! Az egyszeri takarítás díja 5000Ft!

  A ház felszereltsége: A fekhelyek tartozéka 2 pléd és 1 kispárna.

  Saját ágynemű vagy hálózsák használata kötelező!

  A konyhában gáztűzhely, vízmelegítő, kávéfőző (szarvasi, őrölt kávéval), edényzet, evőeszközök. A konyhai mosogatáshoz átfolyós vízmelegítő, a fürdéshez 1 db 200 literes villanybojler biztosítja a meleg vizet! A bojlert csak középállásban használják!

  Egyéb: Bevásárlási lehetőség a ház szomszédságában lévő boltban. Nagyobb mennyiség, különleges igény esetén ajánlatos az előzetes egyeztetés. Nyitva tartása 8-12 illetve 16-20 óra között. Ugyanitt hasonló nyitva tartással italbolt is üzemel! Meleg étel rendelhető a Mailáthi-horgásztónál üzemelő büfében (kb. 1 km, +36204027558), a kért ételtől függően legalább 1 héttel kell az igényt előre jelezni!

  A turistaházban csak a szállásdíj befizetésének igazolásával (számla, nyugta) vagy az egyesület elnökének írásos engedélyével tartózkodhat bárki! Kivételt képeznek az egyesületi munkatúrák résztvevői!

   

  A csoportvezetőnek a szállás elfoglalása előtt nyilatkoznia kell arról, hogy a házirendet elolvasta és azt vele ott tartózkodókkal betartatja! A kulcsosházban előforduló esetleges technikai hibák miatt a szállást igénybevevők kártérítési igénnyel nem élhetnek, ezt a csoport vezetője a házirend aláírásával elismeri!

  A ház belső elrendezése (nem méretarányos, vázlatos rajz):

  haz alaprajz

  Az emeleti vizesblokk zuhanyzója technikai okok miatt nem üzemel!

  GYIK

  A házról készült képek:

   

  mecsekerdo

  mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

  Don't have an account yet? Register Now!

  Sign in to your account