• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

 

 

A túrák időpontja, útvonala, távja változhat az utazási időpontok változása, időjárási és egyéb körülmények miatt!

A előre meghirdetett túrák tömegrendezvények, az ezekről készült fényképes beszámolókat, videókat az egyesület szabadon felhasználhatja!

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
"Hírharang"
2020. Március 16. , Hétfő
Találatok : 429

Kedves Mindenki!

Halgassátok meg: https://www.life.hu/eletmod/20200317-felrobbant-az-internet-karanten-slagert-irt-kovacs-andras-peter.html

 

Az ismert körülmények miatt az egyesületi programjainkban a következő változásokat kellett végrehajtanunk:

"Papuk túra, Jankováci-vízesés"

A túra pótnapja május 10.

Az eredeti kiírás szerint, ha a vírus miatt elrendelt korlátozásokat visszavonják!

A busz megtelt! Senki nem jelezte lemondási szándékát, aki mégis az tegye meg vagy a foglalót március végéig fizesse be! További halasztás nem lesz, ezután már csak jövőre illesztjük be egyesületi programunkba!

„Tenkes teljesítménytúra”

Gondolom, sokan vagyunk úgy, hogy nem akarjuk elengedni az idei Tenkes rendezést! Ezért kijelöltünk egy pótnapot! Ez a május 30. lenne! Amennyiben a tiltó rendelkezéseket május 10-ig visszavonják! Más esetben a túra 2020-ban ELMARAD! A későbbiekre már nem lenne érdemes tenni a túrát, mert júniusban már jön a szünet a diákoknak. A későbbi időpontokban pedig ütnénk az éjszakai Tenkest a nyár végén, vagy a Szent Imrét ősszel.

Tegyük be a naptárunkba ezt a dátumot, talán addigra már lecsengőben lesz a vírusos tiltás? Minden képen kérek visszajelzést azoktól, akik be tudják vállalni ezen a napon a rendezési feladatokat!

A Tenkes rendezés helyett az április 4-5 hétvégére várjuk a jelentkezőket a jelzésfestésre!

„Szlovénia & bunkerturizmus” Nincs változás!

A három napos túrára Jelentkezés és előleg fizetés a szervezőnél, időpont egyeztetés: +36303220432 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

A részletes programról az eseménynaptárban lehet információkat kapni. https://www.dravatse.hu/index.php/esemenynaptar/esem%C3%A9ny%20r%C3%A9szletei/137/-/szlovenia-bunker-turizmus

"Szlovák paradicsom"

A hetes túra elmarad, mivel a bejárásokat a tervezett időpontban nem tudjuk megtartani!

Amennyiben lenne érdeklődő egy hetes Karancs-Medves vidéki, hazai túrához az eredetileg meghirdetett időpontban, az jelentkezzen március végéig! Megfelelő számú érdeklődés (jelentkezés) esetén a túrát megszervezzük!

Aki az MTSz-s kedvezménykártyából (TEKA) szeretne rendelni az alábbi linken megteheti a következő hivatkozási kóddal: Dráva Természetbarát Sport Egyesület 20T2176U41

https://turistashop.hu/teka-kartya 

 

mecsekerdo

mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account