• fejlec01.jpg
  • fejlec02.jpg
  • fejlec03.jpg
  • fejlec04.jpg
  • fejlec05.jpg

 

 

A túrák időpontja, útvonala, távja változhat az utazási időpontok változása, időjárási és egyéb körülmények miatt!

A előre meghirdetett túrák tömegrendezvények, az ezekről készült fényképes beszámolókat, videókat az egyesület szabadon felhasználhatja!

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
"Hírharang"
2020. Január 26. , Vasárnap
Találatok : 94

Kedeves Mindenki!

A szavazás határideje a díjakra meg lett hosszabbítva január végéig!

A következő túrákhoz lehet előzetesen jelentkezni: 

„Téli túra Tihanyban”

Február 14-16-ra túra szerveződik Tihanyba. Utazás személygépkocsikkal. Jelentkezéseket a lehetséges autók függvényében fogadunk el. A jelentkezési határidő lejárt, autós utazás még megszervezhető, de szállást már maguknak kell intézni! A tervezett program: péntek utazás reggeltől estig, az autók sofőrjeinek idejéhez igazodva. Akik reggel mennek túrázási lehetőségről tájékoztatást kapnak. Szombaton „Téli Tihany” de nem teljesítménytúrával. Vasárnap hazaút közben a Folly arborétum http://www.follykert.hu/arboretum/ megtekintése. Szállás két éjszaka panzióban. Jelentkezés lehetőleg január 20-ig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

„Jankováci vízesés”

Az éves programban is szereplő túra a Papukba március 22-n. Ez egy egynapos, buszos túra rövid és hosszabb túrákkal. Fő eleme a Jankováci-vízesés megtekintése. 18 fős létszám korláttal, ami abban az esetben lehet több, ha valaki bevállalja, hogy saját kocsival jön. Először a busz töltjük fel! Jelentkezés folyamatosan a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Bővebben: https://www.dravatse.hu/index.php/esemenynaptar/esem%C3%A9ny%20r%C3%A9szletei/174/-/papuk-tura

„Szlovénia & bunkerturizmus”

A három napos túrára Jelentkezés és előleg fizetés a szervezőnél, időpont egyeztetés: +36303220432 telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A részletes programról az eseménynaptárban lehet információkat kapni. https://www.dravatse.hu/index.php/esemenynaptar/esem%C3%A9ny%20r%C3%A9szletei/137/-/szlovenia-bunker-turizmus

mecsekerdo

mecsekerdo         bmtsz logomtsz logo 2014 kor 4duna drava

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account